Dienstag, 4. Oktober 2016

MEDA - Ska të ndalur prap #1


Leonora Jakupi - Me e fort se kurre

Si duket viti 2016 eshte nder me te suksesshmit te Leonora Jakupiti 
Se fundit Leonora publikoi dy Hitet - Diamant dhe Te kam jete .
Sipas informacioneve Leonora Jakupi per festat e fundvitit do sjell edhe projkete te reja .